Stiga Goal Scorer Large voetbaldoel 300x183x152 cm

€179,95

Omschrijving:

Het Stiga voetbaldoel heeft een grootte van 300 x 183 x 152 cm en een 42 mm dikke stalen frame met poedercoating. Ook is het voetbalgoal voorzien van een weerbestendig PE net zodat het net niet snel kapot zal gaan. Het net heeft druk knopen waardoor het snel en makkelijk te bevestigen is aan het goal.

Urenlang buitenspelen
Dit compacte – maar o zo sterke – voetbaldoeltje van Stiga staat garant voor uren speelplezier. Plaats dit doeltje in de tuin of plaats er 2 tegenover elkaar op een sportveld en het voetballen kan beginnen. Wat is er nu mooier dan urenlang buitenspelen in de frisse lucht. Verbeter in je eentje je traptechniek door vele malen op doel te schieten of neem het op tegen een team van vriendjes en vriendinnetjes.

Stevig in de grond
De Stiga Goal Large Scorer beschikt over een opvallend gekleurd frame met oranje en zwarte buizen. Dat de buizen maar liefst 42 millimeter dik zijn, geeft wel aan hoe stevig de constructie is. Tel daar nog de verankeringsset bij op die je erbij krijgt en het voetbaldoeltje van Stiga staat muurvast in de grond.

Specificaties:

Voorzien van zijpanelen
Perfect voor trainingen
Alleen of met vriendjes
Oranje buizen
Inclusief verankering
Gewicht: 21 kg
42 mm dikke buizen met poedercoating
Afmetingen: 300 x 183 x 152 cm